Thursday, 1 October 2015

Berita Baik!! Program Perbadanan PR1MA Malaysia (PR1MA)

Amir baru dapat berita ini dari seorang member yang pernah bekerja dengan PR1MA ini. Dia beritahu supaya war2kan kepada ahli keluarga dan kawan2 untuk memohon bagi yang layak.

Bagi yang 1st time dengar, Amir share dibawah intro Program ini :-

Perbadanan PR1MA Malaysia (PR1MA) ditubuhkan di bawah Akta PR1MA 2012 untuk merancang, membangun, membina dan menawarkan perumahan berkualiti tinggi berkonsepkan gaya hidup moden bagi penduduk bandar berpendapatan sederhana.

Kediaman PR1MA yang terletak di dalam kawasan berkomuniti mempunyai pelbagai jenis dan saiz. Dengan harga antara RM100,000 hingga RM400,000, anda kini mampu memiliki kediaman di lokasi-lokasi yang strategik di seluruh negara. Kediaman PR1MA ditawarkan kepada semua rakyat Malaysia dengan pendapatan isi rumah purata bulanan antara RM2,500 hingga RM10,000.

Bagaimana hendak memohon?
Apakata anda klik link ini : How to Apply

Apa syarat kelayakannya?

Jika anda adalah orang yang layak. Jangan lengah2 untuk register nama anda supaya terpilih menjadi salah seorang yang berjaya. Ada seorang kawan sudah pun layak, malah memenangi cabutan bertuah bagi memiliki set perabot lengkap untuk 1 rumah. Menarik bukan? 

 

0 comments: